- Konobar, molim vas jedan hamburger!
- Nema problema gospodine, to će biti 1.250 kuna.
- Uh! Imate li nešto drugo?
- Svakako, imamo vrhunski rib eye steak. To vam je 6.000 kuna po kilogramu.
- Malo mi se vrti, molim vas jedan konjak da dođem k sebi.
- Stiže. To vam je 2.600 kuna - uzvraća konobar pa se začudi vidjevši gosta koji mahnito bježi prevrćući stolice.
Ova izmišljena priča samo je ilustracija, ali cijene su istinite. Jer, Kraken Bar na otoku Viru, koji je nekad bio sinonim za masovni i jeftini turizam, odlučio je svojim gostima ponuditi eksluzivne proizvode. Vlasnik Ante Bašić, 26-godišnji ugostitelj čija je obitelj već 40 godina u ovom poslu, ne skriva te cijene i kaže da je svjestan da su one mnogima previsoke, no ističe kako je na otoku htio napraviti nešto drugačije, l...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....