Već na ulazu u zagrebački restoran Grana u Prečkom shvaćamo zašto je to bilo omiljeno mjesto legendarnog glazbenika i frontmena Parnog valjka Akija Rahimovskog.
"Food, Booze, Blues" (hrana, cuga, blues), upisano je na tri stepenice koje vode do restorana, gdje se glazbenik uvijek osjećao kao kod kuće.
Iskren u svemu
Na dan njegova pogreba u Aleji velikana na Mirogoju, njegovi su se prijatelji baš ovdje okupili na karminama jer glazbenik nije nikad propuštao doći posjetiti svog velikog prijatelja Nasera Bektašija i njegovu suprugu, vrhunsku šeficu kuhinje Sanju.
Velike zvijezde, kakav je Aki bio, vole odlaziti na razvikana mjesta, gdje u finom ambijentu ručaju ili večeraju specijalitete kojima mnogi od nas ne znaju ni ime. No, Aki nije bio takav.
Ovdje, u zagrebačkom predgrađu, ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....