HUMANITARNA AKCIJA

VELIKO SRCE SRPSKOG NOGOMETAŠA I ZVIJEZDE MANCHESTERA Otac bolesnog dječaka otkrio tko je anonimni donator koji je za liječenje uplatio 70.000 eura

 REUTERS/Privatna arhiva
 

Dušan Todorović (4) boluje od malignog tumora nadbubrežne žlijezde - neuroblastoma. Do subote, 15. rujna, za Dušanov odlazak na liječenje u španjolsku kliniku Sant Joan de Déu u Barceloni skupljeno je preko Fondacije 'Podrži život' 119.391 eura, od 191.312,81, koliko je bilo neophodno da bi dijete bilo primljeno na liječenje.

Anonimni dobrotvor koji je za malog Dušana uplatio 70.000 eura koji su nedostajali da bi dijete hitno otputovalo u Barcelonu, je Nemanja Matić, nogometaš Manchester Uniteda i reprezentativac Srbije.

- U pitanju je gospodin Nemanja Matić, kome se i ovim putem zahvaljemo od srca. Naravno, od srca se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo - kaže za Blic Aleksandar Todorović, Dušanov otac.

Mali Dušan Todorović iz Svilajnca danas bi trebao početi s primanjem terapije, a iako je situacija daleko od idelane, Dušan je svakako u sigurnim rukama.

- Svi koriste posljednji atom snage da se Dukiju poboljša stanje. Danas će uključiti terapiju i svi se molimo Bogu da ona počne djelovati. Nemanji Matiću ovim putem zahvaljemo od srca. Da ne nabrajam pojedinačno, zahavljujemo se apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo. Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu - naveo je njegov otac za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 08:58