MORATE JU UPOZNATI

VIDEO: OVA DJEVOJČICA ZNA VIŠE OD MNOGIH ODRASLIH "Ja sam Marijana. Ne chatam na snapam... Znali su mi se rugati, ali ne treba uvijek druge slušati"

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.09.2019. u 14:31

Provjereno / NOVA TV

 

"Ja sam Marijana, ne poznajete me? Istina. Nema me ni na Instagramu ni na Fejsu. Ne chatam na snapam. Ako me želite upoznati možete doći k meni, u moju ulicu ili školu. Ili mi mašite dok čekam na autobusnoj stanici. Lako ćete me prepoznati. Ja sam ona koja ne drži mobitel u rukama", tako je sinoć u Provjerenom započeo prilog o jednoj posebnoj 12-godišnjoj djevojčici.

A posebna je jer je skromna, ne svađa se, nikad ne govori ružno o svojim vršnjacima. Čini se jednostavno, ali u današnjem svijetu je sve rijeđe.

I još nešto jako 'čudno' - Marijana ne koristi društvene mreže.  I nije nesretna zbog toga.

 

"Nikada nije rekla: 'Ja bih baš to... Vidi kako se ova obukla'... Njezini uzori su nešto potpuno drugačije", rekla je i Marijanina razrednica.

No, nije uvijek lako biti drugačiji i djevojčica je toga svjesna.

"Nekad su mi se znali rugati jer nemam internet, govorili bi 'daj čkomi nemaš ni mobitel', da nam je kuća ružna... To jako boli. Ne osjećam se baš dobro, zapravo uopće. To drugi ne bi smjeli raditi. Ali, dobro ajde. Ne trebamo mi njh uvijek slušati. Nego, dovoljno vjerujemo u sebe. Imamo jedni druge", zaključila je divna Marijana, koja bi i nama velikima mogla biti uzor.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo