Znanstvenik s Harvarda dr. William W. Li do detalja proučio čak više od 30 godina medicinskih istraživanja i više od 700 znanstvenih studija vezanih uz hranu i bolesti kako bi dokazao da su specifični spojevi u hrani prirodni štit za najteže bolesti današnjice, i da hrana može bit lijek.
Jabuke, vino, kava, čokolada, kiselo zelje, sjemenke lana... Dr. Li izvukao je iz znanstvenih istraživanja, za niz namirnica korisnu funkciju. Uvjeren je da je najmoćniji način u pobijedi bolesti - od raka do demencije - prevencija u startu. Svoje rezultate podijelio je u pet kategorija: imunološki sustav, DNK, želučane bakterije, krvne žile i matične stanice, a njegovi revolucionarni nalazi dokazuju da hrana može utjecati na više od 70 bolesti, uključujući rak, dijabetes, sljepoću, srčane bole...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....