LADY GAGA

‘Svemirski stil’ hara pozornicama

Čini se da nove zvijezde misle da ih nitko ne bi doživio u haljini i štiklama

Počelo je s Lady Gagom i mislili smo da će s njom i stati, ali njezin ludi “svemirski stil” očito je uzeo maha i počeo uzimati sve veći broj žrtava. Posljednja u nizu britanska je zvijezda Lily Allen, pjevačica koja sve češće nastupe začinjava ekscentričnim kombinacijama.

U petak je u Londonu nastupila u svjetlucavoj haljini i čudnovatim čizmama, a javnost je ponajviše zabavila svojom “Cruella de Vil frizurom” za koju još uvijek nije potvrđeno je li perika ili nova frizura. Samo za usporedbu; Lily je ljetos još uvijek držao casual stil, pa je u Zagrebu nastupila u majci, trapericama i tenisicama.

Ekscentričnim kombinacijama sve je češće sklona i nekadašnja slatkica, a sada čini se opaka ratnica Rihanna koja uživa šokirati svojim modnim kombinacijama. Slavna 20-godišnjakinja u L. A.-u na dodjeli glazbenih nagrada prošli je tjedan nastupila u opravi koja neodoljivo podsjeća na zavoje. Je li tako nekome slala poruku, ostaje gledatelju da sam prosudi, ali da je bila efektna - bila je. Da još uvijek ima štošta za pokazati dokazala je i 41-godišnja Kylie Minogue koja također nastupe začinjava svemirskim dodacima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 02:49