PUNAŠNA LJEPOTICA

A govorili su mi da sam predebela...

Danas 52-godišnja Andie priznaje da pazi na kilograme i želi biti privlačna, iako joj to više nije prioritet

Američka glumica i fotomodel Andie MacDowell, koja će za 20-ak dana navršiti 52 godine te proslaviti čak 20 godina koliko je zaštitno lice L’Oreala, ispričala je kako su je, dok je kao djevojka radila kao model, neki klijenti odbijali jer su je smatrali predebelom.

‘Nek’ nađu neku drugu’

Andie se nije dala smesti takvim komentarima pa je jednom prilikom, kada joj je agent prenio što su o njoj kazali, mirno odgovorila: “Pa neka me onda ne angažiraju”.

- To je bilo najbolje što sam mogla učiniti u takvoj situaciji. No, ubrzo nakon toga dobila sam angažman u reklami Calvina Kleina, a zatim i ulogu u filmu, stoga me takvi komentari nisu spriječili da uspijem - objasnila je glumica koja je u svojoj karijeri pozirala i u reklamnim kampanjama za magazin Vogue te za popularne dizajnere poput Yves Saint Laurenta i Giorgia Armanija.

Sada izgledam bolje

Glumica je otkrila za jedan američki magazin da sada, kad je starija, mnogo više pazi na prehranu i težinu: - Kako stariš, tako ti se lice izlobličuje. Zato vjerujem da sada izgledam mnogo bolje bez tih nekoliko kilograma viška - rekla je vitka Andie koja trenutačno teži nešto više od 62 kilograma, a visoka je 173 centimetra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 01:54