Bivšem dečku starlete Detelj provalili u stan

ZAGREB - Davoru Mravuncu (42), dok je bio u pritvoru zbog prijetnji svojoj bivšoj djevojci i manekenki Renati Detelj, nepoznati lopov provalio je u kuću u Ulici grada Vukovara i ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna u novcu i drugim vrijednostima.



Mravunac je u pritvoru bio od početka prosinca prošle godine do sredine veljače ove godine, kada je uvjetno osuđen na osam mjeseci zbog prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode.



Samu provalu prijavio je policajcima u utorak. Prema policijskom priopćenju, provalnik ili više njih uzeli su mu zlatni nakit, umjetničke slike nepoznatog autora, ručni sat i nešto novca.



- Ušli su kroz kuhinjski prozor, a uz to su iznutra provalili vrata na kojima su zamijenili bravu. Mjesec dana je netko živio u mojoj kući jer je hladnjak potpuno opustošen, ostavljene su vreće smeća, a garderoba, moja i tuđa, bila je razbacana. Ukrali su mi 1000 dolara, prsten kojim sam se htio zaručiti za Renatu i dvije slike starije od sto godina. Još su uzeli i dva auta, a iz radionice su mi ukrali alat jer su u kući našli ključeve - rekao je danas Davor Mravunac i dodao da ni na koga ne može sumnjati kad je riječ o provali.



- Ne sumnjam ni na Renatu zato što ona nije lopov. Jedino joj zamjeram medijsku hajku koju je digla protiv mene jer su svi lopovi u državi znali da sam u pritvoru - rekao je Mravunac. Inače, još devet građana prijavilo je u utorak provale u domove. Lopovi su bili aktivni u dijelu grada sjevernije od rijeke Save, a plijen im je bio raznolik, od bojlera i radijatora do novca, zlatnine i tehnike.     (M. Pe.)


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 15:54