Božićni dar sportskim nadama

ZAGREB - Središnja sportska udruga metropole (ZŠS) tradicionalno je priredila predbožićnu svečanost s uručenjem nagrada najboljim mladim sportašima u godini na izmaku. Četrdesetak osvajača medalja na velikim natjecanjima iz 16 sportova prodefiliralo je dvoranom u Panorami  primivši novčani dar ZŠS-a i sponzorske poklone.



Počelo je sa sjajnom atletičarkom Danijelom Grgić, koja je na pripremama, pa je u njeno ime nagradu preuzela mama Zorica, a završilo - s posebnim priznanjem hotelu Diamant u Poreču. Najbrojniji su bili rukometaši, kadetski europski prvaci, najviše su u rukama odnijeli veslači (dobili su i opremu za treninge), a s najmanjom 'težinom dara' vratila se s podija zlatna kadetska stolnotenisačica Tea Jeger.



Sportske želje za 2007. izrekla je vjerojatno najšarmantnija sportašica, odbojkašica Zagreba Ines Medved:



- Na osobnom planu nemam velikih ciljeva, sve je uglavnom vezano za klub i reprezentaciju. Želim trenirati i igrati bez ozljeda te s curama iz reprezentacije izboriti nastup na SP-u u Tajlandu...  



Laureatima je nove uspjehe u 2007. poželio predsjednik ZŠS-a Tomislav Šepec izrazivši uvjerenje da će se netko od njih naći i na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.





Danijela Grgić (atletika), Zvonimir Đurđinjak i Luka Zdenjak (badminton), Fran Peručić (jedrenje), Ivana Maranić (džudo), Igor Šarkezi, Tin Kuljašević, Matija Mance, Ivan Zirdum (kuglanje), Ines Medved (odbojka), Ivan Tolić i Mario Todorović (plivanje), Domagoj Duvnjak, Manuel Štrlek, Jakov Tomas, Luka Raković, Hrvoje Tojčić, Dinko Vuleta, Oleg Polanec (rukomet), Borna Kovač, Fran Kojić, Tomislav Kolarek, Tea Jeger (stolni tenis), Tanja Zorman (streličarstvo), Marina Sumić i Jelena Žeravica (taekwondo), Damir Martin, Valent Sinković i Tomislav Holi (veslanje), Marko Lučić, Alan Šurbek, Luka Gavranović, Ivan Gorjanc, Pero Vučić, Ana Marija Čelan (karate), Maja Vuk i Marina Kovačec (ski-rolanje), Ajla Tomljanović (tenis) te Martin Lalić i Tea Kozjak (akrobatski rock'n'roll).  
Svi nagrađeni sportaši





Vinko Knežević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:20