ZANIMLJIV POTEZ

FOTO: PREDSJEDNIČKI KANDIDATI OSVANULI U DONJEM RUBLJU Neobičan plakat pojavio se u najvećem domaćem šoping centru, evo o čemu se radi

 
 Čitatelj Jutarnjeg lista

Hrvatski proizvođač donjeg rublja, kupaćih kostima, majica i trenirki za muškarce i žene Lodoli uvrstio je u svoje oglase na internetu i u fizičkoj trgovini ilustracije šest kandidata na nadolazećim predsjedničkim izborima.

Donje rublje i trenirke tako reklamiraju kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice Kolinda Grabar-Kitarović, kandidat Socijaldemokratske partije Zoran Milanović, nezavisni kandidat Miroslav Škoro, nezavisni kandidat Mislav Kolakušić, nezavisna kandidatkinja Dalija Orešković i nezavisni kandidati Ivan Pernar.

Čitatelj nam je poslao fotografiju oglasa u trgovačkom centru Westgate Shopping City u Jablanovcu kod Zagreba na kojem se mogu vidjeti ilustracije spomenutih kandidata i slogan: "Oni su izabrali hrvatski brend - izaberi i ti!". Uz taj slogan na oglasu se nalazi i slogan "Hrvatsko s ponosom". Lodoli isti oglas s predsjedničkim kandidatima koristi i na svojoj internetskoj stranici i web trgovini.

Lodoli su u prvi plan svog oglasa gurnuli aktualnu predsjednicu.

Čitatelj Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:44