Ivan Baršić: Ispričavam se ženi i djeci

ZAGREB - Gradonačelnik Duge Rese, HSS-ovac Ivan Baršić, nada se da će politički preživjeti ljubavnu aferu, iako je i šef stranke Josip Friščić dao naslutiti da bi ga HSS zbog štete ugledu mogao kazniti.- Uvjeren sam da predsjednik Friščić nije upoznat s cijelim slučajem. Znam da sam pogriješio i duboko se ispričavam supruzi i djeci, ali ostavku neću podnijeti jer nisam doveo u pitanje poslovanje grada - rekao nam je Baršić, koji ne poriče da je bio u vezi sa Snježanom Mikuljan, ali tvrdi da je žrtva ucjene i iznude nje i njezina supruga.



Demantira da je ikad napao njezina supruga Berislava, koji je zbog navodnog napada Baršića prijavio policiji. - Podnijet ću tužbu za klevetu i iznuđivanje, za što imam dokaze i prijeteća pisama - rekao je Baršić. Gradonačelnik je uvjeren da iza svega stoji pokušaj destabilizacije lokalne vlasti.



- Meni egzistencija ne ovisi o gradonačelničkom mjestu. Od ranih devedesetih imam tvrtku koja se bavi proizvodnjom metalnih dijelova strojeva za francusko tržište. Najbogatiji sam gradonačelnik na karlovačkom području, a smijene li me ipak, nastavit ću se baviti privatnim poslom - rekao nam je.     (T. La.)


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 04:50