Kako hrvatski startup proizvod GetByBus oduševljava putnike i mijenja doživljaj vožnje autobusom?

Današnji putnici orjentirani su na što brži način pronalaska i dolaska do karata. Svatko tko planira putovanje autobusom želi biti siguran u nekoliko faktora, te shodno tome provjeriti najpovoljnijeg prijevoznika, sve moguće rute i vozne redove, želi osigurati kartu na vrijeme i bez ikakvih čekanja na šalterima. Upravo je zato GetByBus osvojio brojne putnike.

GetByBus - Svi autobusni prijevoznici na jednom mjestu!

GetByBus online sustav prodaje autobusnih karata, kao hrvatski startup koji je relativno kratko prisutan na tržištu, samo dvije godine, uspio je uvesti neke revolucionarne promjene u iskustvo putovanja autobusom, kako među putnicima, tako i kod autobusnih prijevoznika.

Prodavši rekordni broj karata u 2016. godini, GetByBus na jednom je mjestu okupio preko 500 europskih i domaćih autoprijevoznika iz čak 40 zemalja.

Pojednostavljeno, to znači da na web stranici www.getbybus.com možete pronaći sve domaće autobusne prijevoznike na jednom mjestu. I svi međužupanijski i međunarodni vozni redovi i sve cijene od sada su na dohvat ruke i korisnici ih mogu pretražiti i pregledati iz udobnosti vlastitog naslonjača.

GetByBus sustav nudi preko 100 000 različitih kombinacija stanica na trenutno 4932 autobusne rute, kako u Hrvatskoj, tako i prema raznim europskim zemljama.

Provjerite akcije na GetByBus! Možda je u tijeku popust za destinaciju koju oduvijek želite posjetiti!

Na stranici getbybus.com putnici mogu kupiti karte i po najpovoljnijim cijenama uz early bird popuste. Ponekad se radi o vrlo značajnim akcijama s popustima i od 50% i više na određene rute, pa možda baš ta pogodnost bude dovoljno poticajna da se ipak odlučite za posjet u neki od svojih omiljenih gradova, ili na neku od destinacija koju sanjate i oduvijek je želite upoznati, iako vam to baš i nije bila prvotna namjera.

Ako se ubrajaš u one putnike koji vole unaprijed planirati putovanja dobro je znati da na getbybus.com možeš kupiti karte i po povoljnijim cijenama uz popuste koji za early bird kupnje iznose i 50%, a za neke linije čak i više. Popusti se odobravaju ne samo po linijima, već i po putničkim kategorijama, pa određeni prijevoznici na pojedinim linijama imaju popuste i za studente, umirovljenike i djecu.

Trenutno raspoložive akcije koje bi vas mogle oduševiti su:

• 69,00 kn cijena karte na relaciji Zagreb – Beč i Beč – Zagreb - popust vrijedi za sve karte koje se kupe najmanje 3 tjedna prije putovanja
• 98,00 kn cijena karte za na relaciji Zagreb – Budimpešta i Budimpešta – Zagreb – popust vrijedi za sve karte do 30.04.2017.
• 74,00 kn karta Zagreb – München i München – Zagreb – popust vrijedi za sve karte koje se kupe najmanje 3 tjedna prije putovanja
• 171,00 kn cijena karte na relaciji Zagreb – Prag - Zagreb – cijena vrijedi za period putovanja od 01.06.-30.06.2017.
• 221,00 kn cijena karte na relaciji Split – Prag i Prag – Split - cijena vrijedi za period putovanja od 01.06.-30.06.2017.
• 195,00 kn cijena karte na relaciji Split – Budimpešta i Budimpešta – Split - popust vrijedi za sve karte do 31.03.2017.

Broj akcijskih karata po polasku je ograničena, a novi web popusti i promotivne cijene karata ažuriraju se tjedno i možete ih uvijek provjeriti na www.getbybus.com.

Kako funkcionira i što nudi GetByBus?

Vrlo je jednostavno! Na stranici getbybus.com pronaći ćete vozni red autobusa s vremenom polaska i dolaska, cijenu autobusne karte, kao i usporedbu svih mogućih cijena za željenu destinaciju, zatim, sve raspoložive rute, ali i neke druge bitne podatke. Na primjer, zanima vas kako pronaći autobus koji ima klimu, utičnicu za struju ili bežični internet? Želite znati kako se postupa s vašom prtljagom u autobusu, ima li autobus klimu, gdje i koliko se autobus zaustavlja tijekom putovanja i sl.? Odabirom autobusne linije GetByBus dat će vam odgovore na sva navedena pitanja.

Jednostavno putuj autobusom, jer uz GetByBus izbjeći ćete gužve i uštedjeti! Više provjerite na www.getbybus.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:40