OPORBA I FINANCIRANJE NASILNIH PROSVJEDA

Kosor se ogradila od glasnogovornika Vlade: Pitajte Pavića da objasni svoje izjave

 Željko Hajdinjak/CROPIX

ZAGREB - Za današnjeg posjeta Ministarstvu obrane premijerka Jadranka Kosor ipak je prokomentirala izjavu svog glasnogovornika Mladena Pavića da ima informacija da je oporba financirala nasilne demonstracije protiv Vlade.

- O tome pitajte glasnogovornika Mladena Pavića. Nije prostor Ministarstva obrane mjesto da odgovaram na takvo pitanje”, odgovorila je predsjednica Vlade Jadranka Kosor danas na novinarsko traženje da komentira izjavu svog glasnogovornika.

Kosor se time zapravo ogradila od svog glasnogovornika. On te njene riječi nije čuo jer nije bio u premijerkinoj pratnji prilikom njezina posjeta MORH-u.

Policija je nakon Pavićeve izjave poručila kako tijekom obrade nije ustanovila da je neka od oporbenih stranaka financirala prosvjednike koji su izazivali nerede.

Kosor: Izbori će se održati najvjerojatnije krajem 2011.

- Izbori će najvjerojatnije biti krajem godine, kazala je premijerka Jadranka Kosor tijekom posjeta Ministarstvu obrane. Na dodatno pitanje znači li to da će bez obzira na sadašnje događaje izbori biti krajem godine, premijerka je odgovorila:

- Apsolutno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:36