StoryEditor
ONLINE IZAZOV MARIJA MLINARIĆA

Mario Mlinarić i Vindija zajedno na projektu kojim zdrav život postaje navika

 

U ponedjeljak, 7.10., počinje novi Online Izazov Marija Mlinarića, a Vindija je već drugu godinu za redom partner na ovom vodećem projektu kojim se ljude motivira da pravilnom prehranom i redovitom tjelovježbom postignu dobru tjelesnu formu kojom će zaštiti svoje zdravlje.

 

Magistar kineziologije i kondicijski trener Mario Mlinarić upravo Vindijin proteinski asortiman ‘z bregov Protein, redovito preporučuje kao idealni izbor obroka nakon treninga, budući da se radi o  proizvodima koji sadrže visoki udio visokokvalitetnih proteina za optimalne rezultate vježbanja i oporavak nakon treninga.

U izazovu koji je potpuno besplatan za sve, na zabavan i motivirajući način putem stranice Mario Mlinarić Trening na Facebooku, potiču se sve dobne skupine da se dovedu u formu, skinu kilograme i usvoje zdrave navike. Svi koji se odluče sudjelovati dobit će priliku dovesti se u formu prije Božića, a kao pomoć na raspolaganju su im besplatni video treninzi namijenjeni svim dobnim skupinama, planovi prehrane, savjeti, motivacija i nagrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2020 17:47