ŠOK NA AERODROMU

Na rendgenu pronašli usnulog Norvežanina: Mrtav pijan pao na traku za prtljagu i zaspao kao beba!

RIM - Djelatnici na aerodromu Fiumicino u Rimu ostali su nemalo iznenađeni kada su prilikom rendgenskog pregleda prtljage ugledali obrise ljudskog tijela.

Kada su krenuli utvrditi o čemu se radi shvatili su da na traci za prtljagu mirno kao beba spava odrasli muškarac. Radilo se o 36-godišnjem Norvežaninu čiji identitet nije objavljen, a navodno je bio na putu prema Oslu. No, prije leta očito je pretjerao s alkoholom pa je nakon što je odložio svoj ruksak jednostavno legao pored njega i zaspao na rendgenskom stroju za pregled prtljage. Muškarac je tako putovao na traci čak 15 minuta.

Iz zračne luke su poručili kako ih ovaj incident nije posebno uznemirio te da se ne radi o nikakvom sigurnosnom propustu. Tvrde kako se takve stvari često događaju kada su pitanju 'pijanci i osobe s psihičkim problemima'. Tvrde kako se sa sličnim slučajevima susreću barem jednom godišnje.

Talijanska La Repubblica piše kako je muškarac na leđima imao ruksak, a u rukama pivo kada se onesvjestio. Odmah je prevezen u bolnicu zbog izloženosti zračenju, a protiv njega će biti podnesena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 21:16