ZAGONETNA PORUKA

NAJNEOBIČNIJI OGLAS TRGOVINE OSVANUO U POREČU 'Dobila bijelu haljinu od Ramiza i otišla u jednako bijeli svijet pronaći ženika koji uz haljinu paše'

 Goran Šebelić/HANZA MEDIA

U opustjelom, zimskom periodu mnogi štandovi i trgovine u Poreču ne posluju, već zatvore svoja vrata. Kad iz grada odu turisti, a ulicama više ne vlada danonoćna vreva, i mnoge se trgovine prebace u hibernaciju.

Neki tih nekoliko mjeseci često na vratima i izlozima izvjese oglas: Zavoreno zbog preuređenja, a vlasnica ili djelatnica trgovine Fisf Wish čija je vrata uslikao naš fotograf dala si je truda i složila dosad neviđeno objašnjenje:

'Dobila bijelu haljinu od Ramiza i otišla u jednako bijeli svijet pronaći ženika koji uz haljinu paše.

Otvaramo iznova kada se udam!!

Audicija za ženika održava se od 1.12. - 15.03.2017.

Jamstvo za ozbiljnost ponude uplatiti na:

HR 64236000032185

HVALA!'

Do trenutka objave ovog teksta nismo uspjeli saznati tko je Ramiz, niti je li poruka osvanula zbog žene razočarane u ljubav, ili u ponudu vansezonskih poslova u Poreču.

A onoj koja ju je napisala želimo da nađe ženika koji uz haljinu paše, a ako ne uspije, da se vrati iz bijeloga svijeta i ponovo otvori vrata svoje trgovine.

Goran Šebelić/HANZA MEDIA
Porec, 081116. U opustjelom, zimskom periodu mnogi standovi i trgovine u Porecu su zatvorene. Zanimljiva je jedna poruka ispisana na vratima inace ljetnog izloga trgovine Fisf Wish kojom se obavjestavaju kupci da ce trgovina biti otvorena nakon sto vlasnica pronadje zenika. Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 14:58