NETKO GA JE UZEO NA ZUB

SPLIĆANIN NEMA DRUGOG RJEŠENJA PA PODIJELIO OGLAS, NUDI TISUĆU EURA NAGRADE: 'Pomozite mi da nađem počinitelja, tu pantaganu u ljudskom obličju!'

 Screenshot

Jedan se naš sugrađanin našao na meti nepoznatog nasilnika koji mu je prouzročio preko pet tisuća kuna štete, piše Slobodna. Iznerviran, obratio se javnosti putem oglasa u kojem nudi čak tisuću eura za dojavu o 'pantagani u ljudskom obličju' koja mu je isfrižala automobil i izbušila gume.

- Oglas sam tiskao jer nemam drugog rješenja, ovo se sve dogodilo u samo nekoliko dana. Gdje god da parkiram auto ili motor, netko tu javnu površinu smatra svojom na koju samo on ima pravo ostaviti svoje auto. Raspitivao sam se i za plaćeni parking, ali na njega nemam pravo jer morate biti prijavljeni na adresi dvije godine. Već imam par poziva s indicijama tko bi mogao bit počinitelj, a ja nemam namjeru odustati jer Split je moj grad i ne želim dozvoliti da se zbog nekoga tu osjećam nepoželjno – kazao je za Slobodnu autor oglasa, koji se predstavio kao Tomislav, a iako je 'stari Splićanin', u Komiži je živio posljednjih šest godina.

- Vratili smo se tu jer je kćer krenula u srednju školu. Suze su mi došle kad sam se vratio u svoj grad i kvart, lipo je na Visu, ali tu mi je duša i srce - ispričao nam je Splićanin iz Zoranićeve ulice kojeg je za sada još nepoznati susjed 'uzeo na zub'.

Screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 00:16