KOPRIVNICA - Podravkina pivnica Kraluš u Koprivnici, koja je godinama među 100 najboljih hrvatskih restorana prema izboru Hrvatske turističke zajednice, prvi je put u novijoj povijesti drastično promijenila jelovnik.
Novu ponudu novinarima su danas predstavili Zlatko Sedlanić, šef Podravkina kulinarskog tima, i Vlatka Grungold, marketing menadžerica zadužena za kulinarstvo.
Pivnička je trpeza tako od danas bogatija za goveđi file u umaku od piva, pileća prsa u pivskom tijestu, palačinke s višnjama i pivom, pečeni buncek, pikantnu puricu, nove kobasice...
- Kravlje ludilo? Ptičja gripa? Ma dajte... - komentirali su koprivnički novinari između slasnih zalogaja Podravkine piletine i govedine.
Sedlanić je najavio skorašnju promjenu ponude jela i u drugom Podravkinu top-restoranu Podravska klet. Ta dva ugostiteljska objekta sinonim su Podravkine kulinarske tradicije i kvalitete te ih svakodnevno, a posebno vikendom, posjećuju gosti iz cijele Hrvatske, ali i susjedne Mađarske. (R. M.)
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....