RECEPT: GROZDANA BOHORČ, chef restorana Fantasy u Ludbregu, dobitnica brončane medalje na Kulinarskoj olimpijadi u Moskvi
SASTOJCI za 4 osobe:
• 40 dag filea oslića
• 40 dag rajčice
• 20 dag kukuruzne krupice
• 0,6 dl maslinova ulja
• 8 dag češnjaka
• sol
• papar
1. File oslića skuhajte u slanoj vodi pa narežite na kocke. Oslića možete zamijeniti nekom drugo ribom, ali i piletinom.
2. Na maslinovu ulju prodinstajte češnjak i oguljenu rajčicu pa unutra stavite kocke oslića, začinite i lagano pomiješajte. Za prilog skuhajte kukuruznu krupicu u slanoj vodi.
3. Kako bi bila dekorativnija, možete je izliti u vodom navlaženi kalup, pustiti da se stvrdne i potom narezati na šnite ili oblike po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....