DRAMA

OSTALA PARALIZIRANA NAKON DIVLJEG SEKSA 'Silovito sam zamahnula nogama, baš smo mijenjali pozu, a onda kao da me nešto katapultiralo...'

 Ilustracija/Profimedia, imageBROKER

Jedna je žena ostala paralizirana nakon što je tijekom seksualnog odnosa katapultirana iz vlastitog kreveta. Sada tuži proizvođača kreveta i traži odštetu, piše BBC.

Claire Busby iz Maidenheada u Berkshireu pretrpjela je ozbiljnu ozljedu kralježnice kad je pala s visokog king-size kreveta s duplim madracem dok je s partnerom mijenjala pozu.

46-godišnjakinja će pravdu potražiti na sudu. Naime, tužit će tvrtku Berkshire Bed Company jer su joj, navodno, prodali krevet s greškom.

No, tvrtka negira da je njihov krevet uzrok ozljede.

Sudac Barry Cotter rekao je da je središnje pitanje u ovom slučaju je li krevet bio oštećen i jesu li tragične ozljede gospođe Busby uzrokovane krevetom.

Na sudu je također pojašnjeno da je gospođa ozlijeđena oko tjedan dana nakon što joj je dopremljen krevet dok je na njemu uživala s partnerom Johnom Marshallom.

Gospođa Busby na sudu je opisala kako je zamahnula nogama i zavalila se na leđa, no, prema njezinim riječima, krevet je tada popustio i ona je pala ravno na glavu.

'Osjećala sam se kao da sam katapultirana s kreveta. Prilikom pada začula sam zvuk kao da je nešto puklo.'

Busby kaže kako smatra da dva madraca na krevetu nisu bila međusobno dobro povezana te su nedostajali još neki dijelovi.

Gospođin odvjetnik, Winston Hunter, kazao je da je točno da su okolnosti ove nesreće pomalo neobične, no da je proizvođač kreveta svejedno odgovoran.

Odvjetnici kompanije rekli su da je krevet bio propisno sastavljan te da dijelovi koji su nedostajali nisu mogli prouzročiti ovakvu nezgodu.

Suđenje se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:57