NE ŽELI NJEN NOVAC

Osvojila 116 milijuna eura na lutriji, ali i dalje je prati križ iz prošlosti. Bivši muž: Ostavila nas je da grcamo u dugovima, a našeg sina ignorira

 AFP

Više od 116 miljuna eura dobili su Dave i Angela Dawes na Euro Millions lutriji prošlog tjedna. Samo su dva dobitka u povijesti Velike Britanije bila veća od ovog 'jackpota'.

- Nismo mogli vjerovati. Bilo je prekasno da prijavimo dobitni listić pa sam otišla s njim u krevet i tamo sam ga držala do jutra. Međutim, nisam oka sklopila - rekla je Angela.

Par koji će se uskoro vjenčati napravio je listu od 15-20 prijatelja kojima će pokloniti dio novca i učiniti ih milijunašima. Međutim, izlazak pred svjetla reflektora donosi i tamnu stranu slave.

Mediji su samo nekoliko dana pošto je preuzela ček s astronomskim iznosom iskopali i mračnu Angelinu stranu.

- Priča o tome kako će prijatelje učiniti milijunašima, ali što je s njezinim sinom - pita se John Leeman, bivši suprug sretne dobitnice.

Leemana i sina Stevena Angela je napustila zbog sadašnjeg zaručnika, piše Daily Mail. Bivšeg supruga i dijete ostavila je da 'grcaju' u dugovima.

- Ne želim njezin novac, samo želim da učini pravi stvar za svog sina. Oduvijek je voljela izlaziti po klubovima, piti, odgajanje djeteta našlo se na putu njenom tulumarenju. Loše se odnosila prema Stevenu i ignorirala ga, a to nije u redu. Trebala bi se više brinuti o njemu - izjavio je bivši suprug.

Angela Dawe izrazila je žaljenje zbog riječi bivšeg supruga dodavši kako je oduvijek željela biti u kontaktu sa svojim sinom te da bi voljela obnoviti vezu s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:02