Plesnim koracima sambe Anny Alves osvaja Hrvatice

Uz dašak istinske brazilske energije, održavati vitku liniju i dobro raspoloženje u nadolazećim jesenskim danima nikad nije bilo lakše. Sve to polazi za rukom veseloj instruktorici Anny Alves koja u posljednjih nekoliko tjedana zabavnim satovima sambe oduševljava i brojne Hrvatice.

Na svoje besplatne radionice najpoznatijeg brazilskog plesa Anny Alves brzo je privukla mnoge djevojke i žene koje žele usvojiti jednostavne i kompleksne korake sambe i u zaraznom južnoameričkom ritmu zakoračiti u brazilski svijet. Osim razgibati svaki dio svoga tijela i dobro se zabaviti, polaznice također imaju priliku okusiti nacionalno brazilsko piće caipirinhu, ali i isprobati „cabecu de mulata“, bogato dekoriranu krunu s perjem koja je dio profesionalne opreme samba plesačica na najpoznatijem karnevalu u Rio de Janeiru.

Radi velikog interesa još će se jedna besplatna radionica ovog popularnog plesa održati u četvrtak, 13. listopada u VB centru u Radničkoj cesti 1A. Ove radionice ujedno najavljuju i početak održavanja škole sambe koja uskoro otvara svoja vrata.

Anny je sigurna da će dobru energiju prenijeti na mnoge buduće zaljubljenice u ovaj ples: „U sambi se doista uživa cijelim bićem. Osim brojnih koristi za organizam samba oslobađa hormon sreće serotonin i adrenalin te potiče pozitivne emocije. Kada i vi zaplešete, znam da ćete također osjetiti čaroliju sambe!“

Na besplatnu radionicu sambe prijaviti se možete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve informacije o upisu, cijenama i terminima možete pratiti na www.samba.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:37