POD SLOGANOM 'NEMA PREDAJE'

Stipe Petrina pronašao partnere za izbore: 'Ne nudimo blejanje'

Stipe Petrina
 Tomislav Kristo / CROPIX

Na predstojeće parlamentarne izbore Nezavisna lista Stipe Petrine izlazi u koaliciji sa Strankom Slobodna Hrvatska i Pokretom Zajedno. Ova koalicija, kaže nam dosadašnji saborski zastupnik Stipe Petrina, pojavit će se svojom koalicijskom listom u svim izbornim jedinicama i očekuju da će u svakoj dobiti najmanje jednog saborskog zastupnika. U 9. i 10. izbornoj jedinici, dodao je Petrina, moju Nezavisnu listu podržat će i Stranka umirovljenika Hrvatske.

- Na izbore izlazimo pod sloganom 'Nema predaje', a našim građanima ne nudimo blejanje i oratorske reforme kao što to čine HDZ i SDP, već nudimo konkretne mjere i rezultate. Svojim dosadašnjim radom i otvaranjem tema u Saboru postao sam svojevrsnim simbolom otpora svim devijacijama hrvatskog društva, a to ću činiti i dalje – kazao je 'primoštenski bombarder'.

On je istaknuo kako je ova koalicija onaj željeni treći put koja će razbiti polarizaciju države na dvije stranke i promijeniti sveukupnu sliku Hrvatske.

- Otvorit ćemo vitalne teme, kao što su korumpirano pravosuđe i rasprodaja nacionalnog bogatstva. Krenut ćemo u postupak poništenja pretvorbe i privatizacije i to na temelju državnog revizorskog izvješća iz doba Šime Krasić, kojim je utvrđeno da je 97 posto tvrtki privatizirano na nezakoniti način – kazao je Stipe Petrina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:15