TRAGEDIJA KOLIĆA

Sutkinja Markuš: Nisam mogla naslutiti da će se dogoditi ubojstvo u Generalskom Stolu

U lipnju je Berislav Kolić paleći korov navodno zapalio i dva bora susjeda Dane Kolića. Umirovljeni strojovođa Kolić ubio je svog susjeda i prezimenjaka Berislava, umirovljenog poručnika HV-a
 Mario Pušić/Cropix

DUGA RESA - Bilo je koškanja u sudnici u smislu da su Kolići jedan drugome upadali u riječ, što je normalno u našem poslu, ali sam na vrijeme spriječila eskalaciju i svađu. Nije bilo nikakvih prijetnji ili nečega po čemu bih mogla naslutiti da će se dogoditi ubojtsvo, jer bih odmah nazvala policiju - rekla je sutkinja Prekršajnog suda u Dugoj Resi Snježana Markuš komentirajući riječi Mire Kolić, supruge Berislava Kolića kojeg je u subotu ubio susjed Dane Kolić, da je svoj naum ubojica indirektno nagovijestio u sudnici sutkinje Markuš riječima: "Berislav i nije tako loš čovjek, ali njegovoj ženi ću ja presudit."

Ona je, podsjetimo, vodila raspravu u predmetu u kojoj je Berislav bio okrivljni, a Dane oštećeni, jer je u lipnju Berislav paleći korov navodno zapalio i dva Danetova bora. Sutkinja kaže da presudu nije donijela. Spominjanu kaznu od 1000 kuna Berislavu je uručila PP Duga Resa, a na sudu je trajao, kaže sutkinja Markuš, njegov žalbeni postupak, koji će se sada obustaviti. - Vjerujte, i sama sam bila u šoku kada sam čula što se dogodilo, jer tko bi mogao znati da će tako završiti - priča sutkinja Markuš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:15