UHIĆENJE GODINE

ŠVEDSKA POLICAJKA HAPSI U BIKINIJU Postala hit nakon što je razodjevena svladala lopova u parku

 Instagram

Kad je švedska policajka Mikaela Kellner na Instagramu objavila fotografiju svog prvog uhićenja u bikiniju, fotografija se poput munje proširila društvenim mrežama.

Kako je rekla za portal The Local, s prijateljicama se sunčala u parku Rålambshov u Stockholmu kad im je prišao muškarac pretvarajući se da prodaje časopise za beskućnike. Nije htio prihvatiti ‘ne’ kao odgovor pa je legao zajedno s curama na ručnike. Mikaeli je odmah bio sumnjiv i upozorila je prijateljice da drže stvari na oku.

Međutim, čim je otišao, jedna je prijateljica primijetila da joj nedostaje mobitel. Muškarac je vješto časopisima prekrio mobitel i ukrao ga da nitko nije primijetio te otišao.

No, odluku je sigurno požalio.

‘Nije bilo vremena zvati policiju pa sam trčala za njim, jedno 15 metara. Jedna od prijateljica je također policajka tako da smo ga lako svladale. Pokušao se oteti i pobjeći pa smo ga morale pritisnuti na zemlju’, rekla je Mikaela. Odmah su pozvale dvojicu kolega koji su bili na dužnosti koji su ga potom uhapsili.

Kellner je policajka 11 godina, no ovo joj je prvi put da je uhvatila kriminalca dok je nosila bikini. Ipak ju je iznenadio interes za fotografiju na internetu.

‘Reagirala sam instinktivno i nisam previše razmišljala sve dok ga nismo svladale. Onda sam pogledala naše druge dvije prijateljice koje nisu policajke i tad sam shvatila da ovo sve skupa vjerojatno izgleda jako smiješno. Međutim, uvijek bih pomogla, kako god bila odjevena. I od prijatelja i od kolega dobila sam puno podrške. Ovakve sitne krađe događaju se stalno i najčešće ni ne primijetite dok nije prekasno. Ti ljudi su poput iluzionista’, rekla je Mikaela.

Jedan je korisnik na Redditu napisao: 'Podsjetnik samom sebi: preseliti u Švedsku.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:29