TV Šibenik počeo s emitiranjem

ŠIBENIK - Četverosatnom emisijom na UHF 69-om kanalu jučer je počelo eksperimentalno emitiranje Televizije Šibenik u večernjem terminu.



Podsjetimo, TV Šibenik nastao je pod koncesijom Nikole Badžima, trgovačkog poduzetnika iz Šibenika, dok je funkciju izvršnog producenta preuzeo Mišo Bijelić, ujedno direktor gradske radiopostaje Radio Ritam. Dužnost mentora petorice novinara u redakciji povjerena je Gradimiru Agbabi, bivšem uredniku HTV-ova Dnevnika, a glavnom urednicom imenovana je Ana Bilić. Mjesto direktora Televizije Šibenik pripalo je Frani Bobanu.



- Prvu emisiju eksperimentalnog programa koji će trajati mjesec dana odradili smo bez ikakvih problema. Tehnički i programski prvu je emisiju odradilo pet novinara, tri montažera-snimatelja i tri voditeljice, što je u ovom trenutku optimalan broj zaposlenih - rekao je direktor Frane Boban.



Kako doznajemo od direktora TV Šibenik, osim priloga koji će se baviti pretežno lokalnom tematikom, u tijeku je razrada pokretanja političkog talk-showa, kao i razmjena emisija s drugim televizijskim kućama. Jedna od njih je i OTV, s čijeg programa će kroz razmjenu ići "Opasne veze" novinara Tihomira Dujmovića. Drugi dio programa rezerviran je za animirane i igrane filmove te glazbene spotove najnovije produkcije.

Željko Huljev
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 10:38