U CineStaru održana hrvatska premijera regionalnog kino hita 'Jesen samuraja'

Gromoglasan pljesak i glasne ovacije zagrebačke publike za film koji je do sada pogledalo preko 150 000 ljudi

Koja je veza između ljubavnih i borilačkih vještina, sinoć je napokon imala priliku saznati i zagrebačka publika. Nakon što je osvojila regiju, komedija 'Jesen samuraja' u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru doživjela je i hrvatsku premijeru, koja je privukla mnoge zaljubljenike u romantične komedije, među kojima i Bojanu Gregorić, Marijanu Mikulić, Mariju Borić, Jelenu Perčin, Kristinu Krepelu, Irenu Škorić, Ogi Antunac, Anju Alavanju te Antonija Franića.

Mnogobrojnim okupljenima pridružio se i dio glumačke postave, producent Marko Paljić, glumica Marija Jovanović te najveća zvijezda filma, Petar Novičević, čiji je naklon nakon projekcije izazvao gromoglasan pljesak i glasne ovacije. Komediju 'Jesen samuraja' potpisuje i redatelj regionalne hit komedije 'Mali Budo' - Danilo Bećković. Scenarij filma budi uspomene na razne filmove kao što su 'Jerry Maguire', 'Rocky' i 'Karate kid'. To je ljubavna priča s puno smijeha, ali i nježnih emocija. Riječ je o romantičnoj komediji koju je do sada u regiji pogledalo preko 150 000 ljudi, a koja se stilski oslanja na veliki regionalni kino hit film 'Mali Budo'. Glavni glumac je opet Petar Strugar koji u filmu glumi Vladicu, profesionalnog karate borca, šarmantnog veseljaka koji je nekada bio veliki talent, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti noćnim provodima. Po završetku karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snježanu (Hristina Popović) te se veže za nju i njezinog sina Vukašina. Vladica se želi brinuti o njima, ali shvaća da ne može raditi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da se brine o obitelji koju je upravo počeo stvarati, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Jesen samuraja je film kakav regionalna publika do sada nije imala priliku gledati. Ovo je film s elementima ljubavnog filma, borilačkog filma i komedije. U filmu još glumi regionalna glumačka ikona Vesna Trivalić, te Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Miodrag Miki Krstović. Veliko iznenađenja je i pjevačka zvijezda Aca Lukas kojemu je ovo prva uloga u filmu.

Da je ljubav najopasnija borilačka vještina, filmska ekipa je vjerno prenijela na veliko platno, što će do suza nasmijati publiku, stoga ne smijete propustiti ovu romantičnu komediju u distribuciji Blitza koja s kino prikazivanjem kreće 24.11.2016. godine, a kupnja ulaznica moguća je online na: http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/jesen-samuraja/4098/1/1

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:32