Uživam u sočnim tračevima, ali samo kad nisu o meni

Nives Drpić ponovno je uzburkala javnost, ovoga puta - knjigom. I dok su još mnogi sumnjičavo podizali obrvu na samu činjenicu da je naša Playboyeva zečica napisala knjigu, dogodilo se još jedno iznenađenje; cijela naklada “Gole istine” rasprodana je u samo dva tjedna.



- To me jako veseli i čini ponosnom. Vesele me i uglavnom pozitivne reakcije čitatelja. Drago mi je što sam kod nekih uspjela razbiti predrasude koje su gajili prema meni. Negativnih kritika, na svu sreću, nije bilo previše.



Uglavnom su to sumnje da sam zaista ja autor knjige, ali to mi je na neki način i kompliment jer je očito knjiga, bez obzira na moje spisalačko neiskustvo, puno bolje napisana nego što sam ja to mislila - otkriva Nives, koja tu “povlači crtu” po pitanju svoje knjige i svih pozitivnih i negativnih stvari koje su pratile njezino izdavanje te se okreće drugoj, mnogo važnijoj stvari - svom životu.



Tako nam je i Nives Celzijus ovom prigodom otkrila one “sitnice” koje joj život čine ljepšim te one koje je mogu izbaciti iz takta.




5 stvari koje me podižu

  • 1. Jutarnji poljubac Leonea i Taishin smijeh. Ma koliko god bila umorna i nervozna, njegov poljubac kojim me budi svako jutro u sekundi me raspoloži. Uglavnom je on taj koji se budi prvi, a ako to kojim slučajem bude Taisha, ona nas svojim smijehom odmah probudi i od toga mi nema ljepšeg buđenja.
  • 2. Kava kao jutarnji ritual, sa šlagom koji nabavljam u Beogradu. Jutarnja kava dio je svakodnevnice, no ako je još i s tim posebnim šlagom, moj užitak je potpun.
  • 3. Nogometni uspjesi moga supruga. Njegov gol ili dobro odigrana utakmica uveseljavaju me više od bilo kojeg mog poslovnog uspjeha. Odlično raspoloženje zbog dobrog rezultata na terenu zna me držati danima.
  • 4. Tračanje s frendicama. I kada sam potpuno bezvoljna, neki sočan trač povratit će mi dobro raspoloženje. Volim povremeno biti “zloćkica”i uživati što,malo za promjenu, nisam ja dio trača.               
  • 5. Pogled na privlačan muški torzo. Volim pogledati golišave slike Cristiana Ronalda, Torresa ili Ramosa, koje me potom motiviraju da i ja više poradim na svojoj figuri i malo više znoja prospem u teretani.

5 stvari koje me spuštaju

  • 1 . Nered u kući. Najmanje jednom dnevno poludim zbog nereda. Imam osjećaj da mi dan prođe u spremanju, a da nikad ništa nije čisto. Samo se vrtim u krug. Kako ja nešto pospremim, klinci pokvare. Nevjerojatno je kako čim operem pod, Leone obavezno taj tren nešto prospe po njemu.
  • 2. Šoping. Znam da zvuči nevjerojatno, ali spadam među one osobe koje baš i ne vole kupnju. Naravno, volim lijepe stvari, ali čim se odvažim i kupim nešto, pogotovo ako je malo skuplje, u trenutku me prođe euforija i nastupi grižnja savjesti i od jednom ta lijepa stvar nije mi više nimalo lijepa.
  • 3. Pogled na Angelinu Jolie i slične ljepotice. Naravno, jako sam ljubomorna što i ja ne izgledam tako.
  • 4. Loša igra Dinama. Koliko me dobar rezultat diže, toliko me loš spušta i čini tužnom. Znam koliko Dinu unesrećuje loša igra i neki klupski neuspjeh, pa i ja postajem neraspoložena.
  • 5. Loše vijesti, crne kronike i slično. Jako sam emotivna i apsolutno sve što čujem uzimam k srcu. Ponekad se i više puta dnevno rasplačem zbog loših vijesti na televiziji. Zato se uglavnom trudim ne gledati ih i ne slušati, jer moje suze nikome ne pomažu.


Vanja Došen
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 11:01