NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO: KASKADERSKI POTHVAT NASRED PROMETNE CESTE Muškarac uskočio kroz prozor automobila kako bi spasio život vozaču: Policija je sve snimila kamerom

 Screenshot

Vozač iz američke savezne države Illinois riskirao je svoj život kako bi spasio drugog vozača na cesti koji je usred vožnje doživio napadaj.

Naime, snimka kamere na vjetrobranskom staklu koju je objavila policijska postaja u Dixonu pokazuje trenutak u kojem automobil pri niskoj brzini prolazi kroz crveno svjetlo i ide u suprotnom smjeru.

Dok se automobil nastavlja kretati, muškarac u drugom automobilu, Randy Tompkins, nekako je shvatio da je vozač doživio napad za volanom, te je odmah usporio, zaustavio svoj automobil sa strane ceste, a onda iskočio iz svog vozila i uskočio kroz otvoreni prozor automobila koji se još uvijek kretao i uspio ga zaustaviti.

Iako je policija krenula za automobilom koji se 'čudno ponašao na cesti', nisu shvatili što se događa kako bi zaustavili vozilo i pomogli vozaču. To je umjesto njih učinio Tompkins koji je nakon herojskog pothvata na Facebooku napisao:

- Wow, upravo sam spasio život tipu u plavom autu, skočio sam kroz prozor u vozilo dok je imao napadaj za volanom i policajci su me vidjeli. Bilo je ludo. Vidio sam da juri prema meni, stoga sam se pomaknuo u stranu i iskočio iz auta i uskočio u njegov kako bi ga zaustavio. Još me puca adrenalin - napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 18:10