VIŠE OD KONCERTA

VIDEO: Mlada Šveđanka masturbiranjem reklamira festival

Skandinavske zemlje na glasu su po liberalnom odnosu prema seksu i spolnosti, a čini se da je nova reklamna kampanja glazbenog festivala Arvika u Švedskoj novi iskorak u tom pravcu.

Organizatori su angažirali 20-godišnju djevojku Caroline Magnerholt da u velikom kadru masturbira i konačno svršava. Film završava najavom kako je ostalo još sedam mjeseci do klimaksa - festivala koji će se održati od 15 do 17 srpnja.

- Naš festival je mnogo više od glazbe – objasnio je predstavnik festivala Jonas Linne. – Arvika je prigoda za tulumarenje, susrete s novim ljudima i da, ljudi vode ljubav na našim festivalima pa smo htjeli otvoreno progovoriti o seksualnosti među mladima – dodao je.

- To je nešto što svi rade, nešto savršeno prirodno – komentirala je svoju ulogu Caroline Magnerholt, studentica koja u slobodno vrijeme radi u supermarketu. – Milsim da je to dobra stvar. Ne mislim da u tome ima išta čega bi se trebalo sramiti.

Voditeljica marketinga za Arviku, Emma Finnkvist izjavila je za švedske medije kako im je 'namjera bila da film izazove isti osjećaj u drugima kakav je izazvao kod njih – zadovoljstvo'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:26