KARLOVAČKI PERVERZNJAK

Sa smiješkom masturbira u kabinama za presvlačenje

U zadnjih mjesec i pol je aktivan po buticima, a trgovkinje su dobile i njegovu sliku od policije

KARLOVAC - Izgleda stidljivo i povučeno, ima oko 40 godina, visok je oko 170 centimetara, srednje je, punije, građe, uredno je ošišan i obrijan.

Na prvi pogled nitko ne bi rekao da je on u stvari serijski masturbator po karlovačkim buticima.

U posljednjih mjesec i pol dana, ako je suditi po svjedočanstvima prestrašenih i uspaničenih prodavačica, desetak puta obavio je posao u nekoliko butika u trgovačkom centru Karlovčanka, a povremeno obilazi i nekoliko butika u centru grada.

- Uđe smješkajući se. Uvijek izabere iste hlače koje ide isprobavati. Skine se gol i počne se natezati po kabini. Onda se javi iznutra, razmakne zastor tako da mu se “on” može vidjeti i zamoli da mu donesem trenirku.

Donesem mu trenirku, on nastavi. Uvijek ostavi zastor malo razmaknut tako da se vidi što radi, te da on može kroz njega škicnuti. Nakon nekoliko minuta, valjda kad obavi, vrati odjeću koju je isprobavao, zahvali i ode smješkajući se - ispričala nam je jedna trgovkinja moleći, iz razumljivih razloga, da ne objavimo njezin identitet kao niti ime butika u kojem radi.

Iz kabine se ponekad čuje i stenjanje, ali ne preglasno. Doznajemo da je u jednoj prodavaonici u karlovačkom pothodniku u kabini isprobavao ženske gaćice. Na kraju ih naravno nije kupio, iako ga je sigurno ta robna marka zadovoljila, u svakom pogledu.

Prodavačica nam priča kako nakon njegova odlaska ne primjeću biološke tragove u kabini, ali da je ipak potpuno dezinficira.

Ona i kolegica iz druge smjene već su se pomalo navikle na tu neugodnost, ali je zato pravi šok doživjela studentica koja je na zamjeni tu odradila nekoliko sati. Kaže da je jednom u kabinu, dok ju je koristio masturbant, greškom pokušao ući jedan muškarac želeći isprobati hlače, te da je, kad je vidio ovoga kako gologuz sjedi na stolcu i zadovoljno “radi”, bacio hlače i pobjegao glavom bez obzira.

Policiji su ga prijavili, pa se nadaju da će organi reda uskoro stati na kraj besramnom samozadovoljavatelju.

- Mislim da to nije normalna osoba. Stvarno je nebitno što njega uzbuđuje, kabina, trgovina, mi prodavačice, ali meni to stvarno nije normalno ponašanje. Iskreno se nadam da će mu policija što prije stati na kraj - žali se prodavačica. Prijave protiv seksualnog prijestupnika potvrdili su nam u karlovačkoj policiji.

Glasnogovornica Tamara Grčić potvrdila je da je kriminalistička istraga u tijeku. Neslužbeno doznajemo da je policija na tragu sumnjivcu, jer su ga “uhvatile” nadzorne kamere jednog butika u trgovačkom centru Karlovčanka. Fotografiju su umnožili i primjerke podijelili djelatnicama brojnih lokala na području grada, moleći ih da odmah nazovu 92 kada ga uoče, bez gaća ili u njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 13:38