KAKVA TRANSFORMACIJA!

VIDEO Od Avatara do Mona Lise: Upoznajte prekrasnu vizažisticu Tamang koja se uz pomoć make up trikova pretvara u što god poželite!

 YouTube

ZAGREB - Ako se ikada nađete u rukama mlade vizažistice Tamang Phan, budite sigurni da će vas u samo nekoliko minuta pretvoriti u vašu omiljenu zvijezdu.

Ova maštovita vizažistica u stanju je napraviti nevjerojatne i pomalo bizarne transformacije. Lady Gaga, Marilyn Monroe, Katy Perry, Avatar, Mona Lisa samo su neke od fascinantnih preobrazbi.

I dok Promise tvrdi da nije profesionalna vizažistica te da je u potpunosti samouka, njezin talent i umjetnički dar su doista impresivni. Sve naravno možete pratiti i na YouTubeu te naučiti nevjerojatne trikove šminkanja. Moramo priznati da je zaista vješta!

Mlada 22-godišnjakinja Tamang prikupila je preko 96 milijuna gledanja na YouTubeu i više od 585,000 pretplatnika od svog prvog logina 2009. godine.

Pogledajte video snimke u kojima se prekrasna Tamang uz pomoć make up trikova pretvara u poznate ličnosti. Ostavit će vas bez teksta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:37