LJUBAV NA PRVI POGLED

VIDEO Pogledajte kako je šmokljan autićem na daljinsko upravljanje i cvijetom osvojio plavušu svog života!

Will Heim nije znao kako prići djevojkama pa je na autić ugradio kameru i voki-toki, no tada je pored njega prošla Bunny koja ga je osvojila

Evo dokaza da šmokljan može osvojiti prelijepu djevojku, no u svojem 'arsenalu' mora imati autić na daljinsko upravljanje, voki-toki, kameru i lutku akcijskog junaka koji drži cvijet, piše Daily Mail .

Zvuči nevjerojatno, no upravo je tako Will Heim pozvao svoju djevojku Bunny na spoj nakon što joj je na kalifornijskoj plaži prišao s malenim Jeepom.

Will je vjerovao da će bilo koju djevojku osvojiti ako na autić stavi kameru i voki-toki. Sam se nije usudio prilaziti djevojkama.

Dogovor je umjesto njega trebala sklopiti figurica akcijskog junaka G.I.Joea koja je 'sjela' za upravljač Jeepa. No, cijeli je plan pao uvodu kada je Will vidio predivnu misterioznu plavušu koja je prošla pored njega. Odlučio ju je naći na plaži kada je snimio ovaj zanimljiv video.

Još zanimljivije od svega je to što je Bunny pristala pratiti autić sve do Willa. Zaljubljeni je par već dva mjeseca zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 18:42