LAŽNI JANEZ

VIDEO: Slovenski novinar je nazvao Jadranku Kosor i predstavio se kao Janša. POSLUŠAJTE RAZGOVOR!

Novinar Radija 1 Denis Avdić nazvao je Ured premijerke i predstavio se kao bivši slovenski premijer. Nakon nekog vremena iz Mađarske mu se veselo javila Kosor. POSLUŠAJTE RAZGOVOR.
 Vjekoslav Skledar/CROPIX

Denis Avdić, novinar slovenskog Radija 1, izveo je vrlo uspjeli štos sa hrvatskom premijerkom, a pritom je vjerojatno priuštio i mnogo besanih noći nekoj od zaposlenica u Uredu Jadranke Kosor.

Avdić je, naime, odlučio provjeiriti koliko je teško doći do jedne tako važne osobe u Hrvatskoj. Ispostavilo se da je vrlo lako. Slovenac je nazvao Ured premijerke, predstavio se kao bivši slovenski šef Vlade Janez Janša i zatražio da mu spoje Kosor.

Nakon što mu je u Uredu odgovoreno da je premijerka u Budimpešti (bila je na sastanku s mađarskim kolegom Victorom Orbanom), zamolili su ga da pričeka nekoliko minuta. I zaista, ubrzo se Avdiću javila Kosor glavom i bradom.

"Halo. Poštovanje, dobar dan, Jadranka je. Lijepi pozdrav. U Budimpešti sam, idem upravo u zračnu luku, vraćam se, bila sam u posjeti", recitirala je šefica Vlade 'Janezu Janši'. Avdić se, srećom, odmah predstavio i objasnio zašto zove te poželio Kosorici 'ugodan sunčani dan'.

"Naravno, hvala lijepa. Drago mi je da smo se čuli. Puno pozdrava iz Mađarske", još se i dobro snašla Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:49