SLUČAJ OBAVIJEN TAJNOM

VIDEO Umjesto na US Open u zatvor: Teniska sutkinja uhićena pod optužbom da je ubila muža šalicom za kavu

Ukoliko bude proglašena krivom, Lois Ann Goodman prijeti doživotni zatvor.
In this photo taken in 2008, tennis referee Lois Goodman is shown while officiating a CIF tennis tournament. Goodman, 70, of Woodland Hills, Calif., was arrested in New York City on a felony warrant charging her with murdering her elderly husband in April. She was charged with murdering her 80-year-old husband, Alan Goodman, in their Woodland Hills home. (AP Photo/Los Angeles Daily News, David Crane) NO SALES; MAGS OUT; HILLS OUT, LOS ANGELES TIMES OUT; VENTURA COUNTY STAR OUT, ANTELOPE VALLEY PRESS OUT
 AP

NEW YORK - Poznata američka teniska sutkinja Lois Ann Goodman (70) privedena je danas u New Yorku pod optužbom da je u travnju ove godne ubila svog supruga Alana Goodman (80).

Gospođa Goodman se već spremala za odlazak na US Open gdje je već godinama linijski sudac kada su je policajci pokucali na vratar i priveli je. Prema optužnici ona je u travnju u Los Angelesu šalicom za kavu na smrt pretukla supruga. Nakon što je policija otkrila tijelo, Lois Ann je tvrdila kako se radi o nesretnom slučaju i da cijeli dan nije bilo kod kuće već je sudila na teniskim mečevima.

"Smrt Alana Goodmana nam je od samog početka bila sumnjiva. Gospođa je tvrdila da je njezin suprug pao na stepenicama, a potom se nekako dovukao do kreveta i tamo preminuo," kazao je inspektor David Storaker.

Goodman se teniskim suđenjem bavila 33 godina, a poznata je po burnim raspravama s teniskim veličinama kao što su John McEnroe, Martina Navratilova i sestre Serena i Venus Williams.

Ukoliko bude proglašena krivom, Lois Ann Goodman prijeti doživotni zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 01:14