'JE LI TO DOBBY?'

VIDEO: 'VIDJELA SAM NEKU SJENU...' Žena nakon misterioznog posjeta zavirila na nadzornu kameru, a ono što je vidjela potpuno ju je prestravilo

 
 Vivian Gomez / FACEBOOK

Korisnica društvene mreže Facebook Vivian Gomez prošlog je četvrtka objavila video snimku na kojoj se može vidjeti kako neobično dvonožno biće kod po parkiralištu ispred njezine kuće, piše Daily Mail.

"Znači, probudila sam se u nedjelju ujutro i vidjela ovo na svojoj kameri i pokušavam shvatiti... što se događa?? Prvo sam s ulaznih vrata vidjela sjenu, a poslije sam vidio ovu stvar... je li još netko ovo vidio na svojim kamerama?? Druge dvije kamere to nisu snimile", napisala je Gomez uz video koji je zabilježila sigurnosna kamera postavljena na njezinoj kući.

Korisnici Facebooka koji su komentirali Gomezinu objavu složili su se da je snimka sablasna, ali i da biće na snimci neodoljivo podsjeća na vilenjaka Dobbyja iz filmova o čarobnjaku Harryju Potteru. Slično je prva primijetila korisnica Dee Leyba i s njom se složilo približno više tisuća drugih korisnika.

Inspekcija videa koju su izveli korisnici urodila je s još nekoliko teorija o tome što je sigurnosna kamera Gomezinoj kući zabilježila. "Zvuk podsjeća na japanke, a i izgledaju tako. Možda je to netko pod utjecajem droge s maramom na glavi", napisala je jedna korisnica s kojom su se mnogi složili. Drugi korisnici pak tvrde da je vjerojatno riječ o malom djetetu koje u to doba noći nikako nije smjelo biti vani.

"Mjesečari li tvoj sin", pitao je jedan korisnik, evidentno obiteljski prijatelj. "Nema šanse", odgovorila mu je Gomez, koja je odgovorila na sve upite drugih korisnika i tvrdi da sa snimkom nije manipulirala.

Video je pogledan više od 6,5 milijuna puta, a podijeljen je više od 122 tisuće puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:50