NERAZJAŠNJENA FOTOGRAFIJA

ZASTRAŠUJUĆA OBJAVA U GRUPI NA FACEBOOKU ZABRINULA GRAĐANE U tramvaju snimila muškarca, sve je zgranuo jedan detalji: 'Ovo je opasno'

 Screenshot / Facebook

Grupa na Facebooku I to je Zagreb, kao i mnoge druge slične, služe između ostalog za razmjenu informacija, obavijesti, upozorenja i slično. No, jedna od posljednjih objava nemalo je iznenadila korisnike.

Jedna je građanka objavila prilično zastrašujuću fotografiju muške ruke u krupnom planu. Ruka je skrivena crnom kožnom rukavicom, oko srednjeg prsta se nalazi nekakav prsten, a iz dlana viri oštri vršak nečega što se čini kao nož.

‘Tramvaj broj 5, smjer prema Maksimiru. Dotični je ušao kod Ministarstva u Vukovarskoj oko 16 i 20 sati. Iz rukavice viri vršak nazubljenog noža i tako hoda po prepunom tramvaju. Ima dugi mantil na sebi i kožni šešir s obodom, bluetooth slušalicu u desnom uhu, brkove i bradicu. Ne znam kaj da mislim, ali meni je ovo malo opasno’, napisala je između ostalog.

Screenshot / Facebook

Objava je izazvala burne komentare. Korisnici su pisali da se radi o ‘poznatom čudaku’ koji je uvjeren da je tajni agent i kojeg često viđaju po tramvaju.

Autorica fotografije napisala je da je na kraju nazvala policiju, no objava je u međuvremenu uklonjena.

Iz policije saznajemo da je slučaj prijavljen i da je policija izašla na teren radi intervencije, no muškarca navedenog opisa nisu zatekli.

Policija poziva građane da ih odmah kontaktiraju na broj 192 ako ga primijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:18