PROMJENA NA VRHU

Dora Strezova-Nikolova nova glavna direktorica Coca-Cole HBC Adria

Bit će zadužena za upravljanje poslovanjem tvrtki u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji

Dora Strezova Nikolova

Početkom veljače Dora Strezova-Nikolova preuzela je dužnost glavne direktorice poslovne jedinice Coca-Cola HBC Adria, sa sjedištem u Zagrebu. Na tome mjestu bit će zadužena za upravljanje poslovanjem tvrtki u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Ruža Tomić Fontana, koja je tvrtke u sastavu poslovne jedinice Adria uspješno vodila više od pet godina, svoj profesionalni put nastavlja unutar Skupine Coca-Cola HBC kao glavna direktorica poslovne jedinice koja uključuje tvrtke u Poljskoj, Estoniji, Latviji i Litvi, priopćeno je iz te kompanije.

Dora Strezova-Nikolova na novi položaj u Coca-Coli HBC dolazi s mjesta glavne direktorice tvrtke The Coca-Cola Company u Bugarskoj. Prije dolaska u Coca-Colu, četiri godine radila je kao konzultantica i direktorica vlastite startup tvrtke, a posljednja dužnost bila joj je glavna direktorica Danonea za Bugarsku, Grčku i Cipar.

- Iznimna mi je čast preuzeti položaj glavne direktorice Coca-Cole HBC Adria. Gradeći na temeljima dosadašnjih uspjeha, predano ćemo nastaviti podizati standarde u području društveno odgovornoga i održivoga poslovanja te kao važan dionik pridonositi društveno-gospodarskom razvoju Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije - rekla je Dora Strezova-Nikolova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:46