LaqoPrevent PROGRAM

Miodrag Bilobrk najsigurniji je vozač na hrvatskim cestama: Skinite LAQO mobilnu aplikaciju i pridružite se ovom programu

Nagrađen je vozač koji je ostvario najbolju ukupnu ocjenu za svoje vožnje tijekom 2022. godine

Ilustrativna fotografija

 -/Wavebreak/Profimedia/-/wavebreak/profimedia

Miodrag Bilobrk iz mjesta Berek pokraj Bjelovara najsigurniji je vozač u Hrvatskoj. Titulu je zaslužio zahvaljujući najvišoj ukupnoj ocjeni vožnji tijekom 2022. u okviru LaqoPrevent programa.

Riječ je o jedinstvenom programu koji promiče odgovorno ponašanje u prometu uz primjenu naprednih tehnologija, ističe se u priopćenju. LaqoPrevent mogu koristiti svi korisnici LAQO osiguranja, prvog hrvatskog 100 posto digitalnog osiguranja i tech inovacije Croatia osiguranja. Dovoljno je samo skinuti LAQO mobilnu aplikaciju, priključiti se LaqoPrevent programu te voziti odgovorno i sigurno.

Sustav bodovanja ocjene vožnje sastoji se od dvije glavne komponente, a to su ocjena stila vožnje i ocjena usredotočenosti. Miodrag Bilobrk je za savjesno ponašanje u prometu osvojio najvrijedniju titulu, ali i nagradu u LaqoPrevent programu, pametni telefon iPhone 13 Midnight 256 GB.

„Jako sam iznenađen nagradom i hvala na prilici da sudjelujem u LaqoPrevent programu. Cijeli je program odličan, kao i aplikacija i ostvarivanje znački, sve mi se podjednako sviđa. Oduvijek vozim pažljivo i po propisima, ne volim brzu vožnju koja bi mogla dovesti do prekršaja. Jednostavno, takav sam! Poručio bih svim vozačima da paze na sebe i druge sudionike u prometu, da prije sjedanja za volan ne konzumiraju alkohol i da nikako ne žure“, kaže Miodrag Bilobrk, najsigurniji LaqoPrevent vozač na hrvatskim cestama.

Odgovoran i održiv pristup vožnji

Miodrag Bilobrk je među 270 LAQO korisnika koji su u 2022. osvojili vrijedne nagrade za odgovornu vožnju. Čak 38% korisnika LAQO osiguranja prošle je godine bilo dio LaqoPrevent programa. Tijekom godine, stoji u priopćenju, provedena su četiri natječaja kako bi korisnike nagradili za dobre rezultate u vožnji, a za postignuća korisnika u vožnji u 2022. dodijeljeno je više od 10 novih znački.

Prošle je godine u LAQO aplikaciji i programu LaqoPrevent uvedena inovacija kojom korisnici mogu dati vlastiti doprinos očuvanju okoliša. Svi korisnici tako mogu pratiti emisije CO2 svojeg vozila i načina vožnje, i to za svaku vožnju. Na temelju stila vožnje dobivaju preporuke vezane uz vožnju, ali i one preporuke za svakodnevne aktivnosti koje utječu na njihov cjelokupni ugljični otisak.

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u sastavu Adris grupe, lansiralo je LAQO krajem 2020. U samo dvije godine od lansiranja, LAQO se po zarađenoj premiji nalazi na vodećem mjestu na digitalnom osigurateljnom tržištu u Hrvatskoj. LAQO se može pohvaliti i nizom nagrada i priznanja. Među njima se posebno ističu nagrade za najbolje korisničko iskustvo te najbolji projekt poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice.

image

Laqo Prevent

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:12