POSEBNA PRILIKA

Ovo su najbolje prilike za zaposlenje, mnogi nude velike premije, božićnice i poklone

Portal MojPosao i ovog je tjedna pripremio pregled najatraktivnijih oglasa na koje se možete javiti

Ilustracija

 Davor Pongracic/cropix

Petodnevni radni tjedan. Atraktivna primanja i benefiti kao što su božićnica, premije u obliku neto isplate i poklona za djecu. Stručno uhodavanje i osposobljavanje za preuzimanje radnih zadataka. Sufinanciranje sportskih aktivnosti i zdravi pokloni. Sve to (i mnogo više) nudi ti Kaufland Hrvatska, jedan od vodećih trgovačkih lanaca koji te poziva da se pridružiš njihovom profesionalnom, dinamičnom i predanom timu, javljaju s portala MojPosao. Trenutno traže pojačanja na sljedećim pozicijama: Sezonski radnik u prodaji (m/ž), Radnik u prodaji (m/ž), Radnik u prodaji (m/ž) te Skladištar/Radnik na pripremi robe (m/ž).

Elektro Imber, mlada, dinamična i inovativna kompanija, zbog proširenja posla traži kandidate koji će postati dijelom njihovog tima. Preciznije, traže: Referenta voznog parka (m/ž), Referenta nabave (m/ž), Tehničkog crtača/suradnika u izgradnji (m/ž) te Skladištara (m/ž). Nude ti dinamičan posao s velikim raznolikostima koje ostavljaju ogroman prostor za učenje i stručno usavršavanje, stimulativna primanja, poticajnu i ugodnu radnu okolinu. Javi im se do 23. svibnja.

Roletarstvo-Dodić je poslodavac koji gradi poštovanje, povjerenje, dijalog i timski rad. I koji zapošljava na radnom mjestu: Monter (m/ž). Opis posla uključuje montažu proizvoda za zaštitu od sunca, a zainteresirani kandidati moraju biti spremni na rad na visini. Rok za prijavu na oglas ističe 16. svibnja, a nude ti moguććnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, ugodno radno okruženje, odlične kolege i stimulativna primanja.

Samo uz dobar tim, moguće je ostvariti svaki postavljeni cilj. Upravo to je poslovni kredo New Yorkera, međunarodnog modnog lanca za mlade. New Yorker je uvijek u korak s vremenom, a poseban naglasak stavlja na dobre međuljudske odnose. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na poziciji: Voditelj poslovnice (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s razvijenim liderskim sposobnostima, poduzetničkog duha i radnim iskustvom u prodaji tekstila. Javi im se do 14. svibnja.

Crossvalia, tvrtka specijlizirana za IT infrastrukturu, traži agilnu i odgovornu osobu koja će uskočiti u ispražnjene cipele Senior Network Engineera (m/ž). Od kandidata traže izvrsno poznavanje BGP-a i OSPF protokola, najmanje 5 godina radnog iskustva u mrežnoj podršci te dobro razumijevanje sustava automatizacije. Zauzvrat ti nude rad u profesionalnom, prijateljskom i iskusnom timu, mogućnost rada od kuće, stimulativna primanja te profesionalni rast i razvoj. Oglas ostaje aktivan do 26. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:22