MOJPOSAO

Pokreni karijeru u pravom smjeru: Ovog tjedna zapošljavaju Valamar, Globalna hrana, Širjan...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Valamar

 Domagoj Kunic

Tvrtka Širjan zapošljava na poziciji: Agronom - tehnolog ratarske proizvodnje (m/ž). Opis posla uključuje vođenje i organizaciju ratarske proizvodnje, potrebno je imati najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a novim kolegama nude stalni radni odnos i plaću od 12 tisuća kuna. Ako su te zainteresirali, javi im se do 9. svibnja.

Globalna hrana je u potrazi za Domarom (m/ž). Traže timske igrače koji će u njihovim restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu te fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Nude ti plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta, podršku prilikom učenja i stjecanja vještina, edukacije u restoranu i izvan njega. Oglas ostaje aktivan do 10. svibnja.

Valamar je ”Prvi s razlogom” i za to ima mnogo, mnogo razloga. Evo samo nekih zbog kojih bi tvoja sljedeća idealna radna destinacija mogao biti upravo Valamar... Nude ti najbolja primanja u turizmu, cjelogodišnji posao, flexi posao, 13. i 14. plaću, uvođenje u posao, edukacije i specijalističke obuke iz prodaje i koješta drugo! Do 20. svibnja javi se na njihov oglas za radno mjesto Prodajni savjetnik (m/ž) i postani dijelom njihovog tima.

PAN-PEK je vodeća tvrtka u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Zbog razvoja poslovanja u stalnoj su potrebi za novim zaposlenicima, a trenutno tragaju za pojačanjima na radnim mjestima: Pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) i Operater u održavanju (m/ž). Njihova ponuda uključuje sigurna i redovna primanja, mogućnost rada na pola radnog vremena, edukacije i razvoj vještina, bonus za realiziranu preporuku kandidata te rad u dinamičnoj sredini orijentiranoj na stalni razvoj. Rok za prijavu na oglas ističe 9. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:52