ŠIRENJE U HRVATSKOJ

Ryanair u Zagrebu održava dan otvorenih vrata zapošljavanja, traže 35 novih članova kabinskog osoblja

Crewlinkov dan otvorenih vrata održat će se u hotelu Sheraton Zagreb, u četvrtak, 24. veljače, u 10:00 sati
 Paul Faith/AFP

Ryanair, vodeći europski zračni prijevoznik, danas je potvrdio da će Crewlink, njegov partner za zapošljavanje, u četvrtak 24. veljače u Zagrebu, održati dan otvorenih vrata zapošljavanja, kako bi podržao Ryanairov rekordni raspored letenja u ljetnoj sezoni ‘22.

Očekivanja produzeća su zaposliti više od 35 novih članova kabinskog osoblja za upravljanje zrakoplovom Airbus A320, koje upravlja Lauda Europe (avioprijevoznik Ryanair Group) iz svojih baza u Zagrebu i Zadru za raspored u ljetnoj sezoni 2022 sa 73 destinacije, uključujući 25 novih ruta, priopćili su iz Ryanaira.

Kako ističu, Crewlinkov dan otvorenih vrata održat će se u hotelu Sheraton Zagreb, u četvrtak, 24. veljače, u 10:00 sati. Ako vjerujete da imate potrebne vještine i želite prisutvovati u ovoj izvrsnoj prilici kao član kabinskog osoblja, dođite i prisustvujte u Sheraton hotelu u Zagrebu ovog četvrtka, 24. veljače 2022 u 10:00 sati. Ako niste u mogućnosti osobno prisustvovati, možete se prijaviti na virtualni razgovor putem internetne stranice.

“Odgovarajući na veliki broj upita o postojećim mogućnostima u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru, te kao potporu Ryanairovu rekordnom ljetnom programu, organizirali smo ovaj dan zapošljavanja kako bismo osobno upoznali zainteresirane kandidate i objasnili im uzbudljive i dinamične mogućnosti za karijeru, dostupnu unutar najveće europske aviacijske grupe”, istaknuo je Andrew Swan iz Crewlinka.

“Vrlo smo uzbuđeni zbog rasta u Hrvatskoj tokom ljeta ove godine, u kojom će Lauda Europe operirati šest aviona tipa Airbus 320 iz hrvatskih baza, sa daljnjim mogućnostima proširenja flote u Hrvatskoj tijekom slijedećih godina, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i mogućnosti brzog napredovanja u karijeri pojedinaca”, zaključuje u priopćenju Tadej Notersberg, operativni direktor Lauda Europe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:42