MOJPOSAO

U klik, ili dva, do novog posla: Ovog tjedna zapošljavaju Global Connect, Superior Porto....

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Marko Miscevic/Cropix

Global Connect, tvrtka osnovana 2014. godine, u kratkom roku je pronašla svoje mjesto na tržištu I postala vjeran partner korisnicima njihovih usluga i poslovnim suradnicima iz područja građevine, arhitekture i geodezije. Trenutno su u potrazi za Diplomiranim inženjerom arhitekture (m/ž), a novim kolegama nude iznadprosječna primanja, plaćena stručna usavršavanja, fleksibilno radno vrijeme i dodatne novčane nagrade za eventualne terenske poslove. Javi im se do 27. ožujka.

Superior Porto zapošljava Knjigovođu (m/ž) koji će usklađivati analitičke kartice kupaca i dobavljača, izrađivati putne naloge, korisiti portal e-porezna te vršiti obračun plaća. Zauzvrat ti nude plaću od 6.800 kuna, stimulacije i povećanje plaće, stimulirajuću i ugodnu radnu atmosferu, kontinuirano usavršavanje te rad s kolegama s dugogodišnjim iskustvom. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji su upoznati s radom u Synesis programu, a rok za prijavu na oglas ističe 2. travnja.

Pekarnica Sloboština d.o.o. je obrt sa preko 20 godina uspješnog radnog iskustva. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na radnom mjestu Prodavač (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva prodaju pekarskih i mliječnih proizvoda, prethodno radno iskustvo je poželjno, a njihova ponuda uključuje stalni radni odnos, topli obrok, veća primanja za rad praznikom, slobodan dan u tjednu te mogućnost isplate dodataka na plaću. Oglas ostaje aktivan do 2. travnja.

Zagreb Montaža Grupa, jedna od vodećih hrvatskih graditeljskih tvrtki koja zapošljava oko 1.300 djelatnika, traži Autodizaličara (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima od najmanje 3 godine. Nude ti redovita i stimulativna primanja, osiguran smještaj, prijevoz do gradilišta i mogućnost stalnog radnog odnosa. Ako su te zainteresirali, javi im se do 1. travnja.

Zbog otvaranja novog pogona u Novoj Gradiški, EJOT spojna tehnika zapošljava Voditelja proizvodnje u odjelu obrade plastike (m/ž). Idealan kandidat za ovo radno mjesto posjeduje razvijene komunikacijske i voditeljske vještine, proaktivan pristup radu i odlične organizacijske sposobnosti. Nude ti ugodnu radnu atmosferu, priliku za stručni i osobni razvoj, mogućnost napredovanja i dinamično radno okruženje. Svoj životopis im pošalji do 11. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:20