MOJPOSAO

U tren oka pronađi (bolji) posao: Ovog tjedna zapošljavaju Graditeh inženjering, Mana moda, Laganini FM...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Profimedia

Graditeh inženjering je full-service građevinska i instalaterska tvrtka koja na jednom mjestu nudi usluge konzaltinga, vođenja projekata, projektiranja, izvođenja radova i održavanja. Svoj postojeći tim žele nadograditi na radnom mjestu Elektroinstalater (m/ž). Nude ti ugodnu atmosferu iz redovna primanja u rasponu od 7.000 do 11.000 kuna, stimulativne bonuse na plaću, božićnicu, terenski dodatak, službeno vozilo i službeni mobitel. Javi im se do 17. travnja.

Spreman/spremna si učiti te istovremeno prenositi svoja znanja i iskustva u ugodnoj atmosferi? Zaposli se na radnom mjestu Prodajni predstavnik (m/ž) u tvrtki Mana moda. Opis posla uključuje aktivan rad s kupcima kroz cijeli prodajni proces, brigu p urednom i čistom prodajnom prostoru te pravovremeno preuzimanje isporuka. Zauzvrat ti nude stimulativna primanja na temelju rezultata, mogućnost napredovanja i stalan radni odnos. Rok za prijavu na oglas ističe 7. travnja.

Caffe bar – pivnica Plac je u potrazi za visoko motiviranim Konobarom/šankerom (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a novim kolegama nude paću u rasponu od 6.000 do 10.000 kuna, jedan slobodan dan tjedno, mogućnost napredovanja, edukacije u pripremi koktela i oszalih pića, dinamičan posao i ugodnu radnu atmosferu. Javi im se do 4. travnja i postani dijelom njihovog tima.

LUSH manufaktura, dio uspješnog globalnog tima LUSH Fresh Handmade Cosmetics, zapošljava Specijalista za selekciju i zapošljavanje (m/ž), koji će biti zadužen za operativnu podršku na području selekcije i zapošljavanja u Odjelu ljudskih potencijala. Zauzvrat ti nude rad u internacionalnoj kompaniji, popust u Lush trgovinama, bonuse, novčanu potporu za novorođeno dijete, godišnje nagrade i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 7. travnja.

Laganini FM je u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Account manager (m/ž). Idealan kandidat/kinja je proaktivna, kreativna osoba sa izraženim prodajnim i prezentacijslkim vještinama, a novim kolegama nude opuštenu radnu atmosferu, mogućnost edukacije i usavršavanja, službeni mobitel i plaću koja ovisi o prethodnom radnom iskustvu. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji do 9. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:12