KONTINUIRANI RAST

Zadarski Dentex postao novom članicom Adria Dental Grupe

Grupa sada ima mrežu od 8 klinika, 6 dentalnih laboratorija, više od 90 suvremeno opremljenih dentalnih ordinacija s preko 500 zaposlenih

Ilustrativna fotografija

 Combine Harvester/Alamy/Alamy/Profimedia/

Adria Dental Group, najveća grupacija dentalne medicine u srednjoj i jugoistočnoj Europi, realizirala je još jednu investiciju u Hrvatskoj, u dentalnu kliniku Dentex iz Zadra.

Iz klinike navode kako su tržišni lider na području Zadra i sjeverne Dalmacije, zapošljavaju 42 ljudi i imaju 13 suvremeno opremljenih ordinacija koje pokrivaju sve grane dentalne medicine osim ortodoncije, a posjeduju i vlastiti dentalni laboratorij. Ulaskom Dentexa Adria Dental Group, navode u priopćenju, nastavljaju s uspješnom konsolidacijom domaćeg dentalnog tržišta.

”Drago nam je što je Adria Dental Group prepoznala Dentex kao partnera koji prati visoko postavljen standard grupe i kojim će dodatno osnažiti svoju poziciju na tržištu dentalnih usluga u Hrvatskoj. S više od 20 godina iskustva u razvoju dentalne medicine pozicionirali smo našu kliniku kao lidera na području sjeverne Dalmacije, a ulazak u Adria Dental Group će nam omogućiti dodatan razvoj i poslovanja i naših djelatnika”, istaknuo je Damir Zekić, dr.med.dent, osnivač i direktor Dentexa.

image

Damir Zekić, dr. med. dent. i osnivač Dentexa

Adria Dental Group sada ima mrežu od 8 klinika, 6 dentalnih laboratorija, više od 90 suvremeno opremljenih dentalnih ordinacija s preko 500 zaposlenih, među kojima je preko 200 stručnjaka dentalne medicine. U klinikama je dosad obrađeno više od 300.000 pacijenata.

”Radujemo se priključenju Dentexa čime dodatno jačamo prisutnost naše grupe na području čitave Hrvatske. Dentex je krenuo prije 20 godina sa svega 3 djelatnika i od tada kontinuirano raste zahvaljujući inzistiranju na najvišoj kvaliteti usluge. A najviša kvaliteta usluge je temelj Adria Dental Group jer vjerujemo da samo zadovoljni klijenti jamče kvalitetnu tržišnu poziciju i dugoročnu održivost”, izjavio je Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Group.

image

Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Group

Poliklinika Arena/

”U Adria Dental Group imamo najsuvremeniju opremu u svim granama dentalne medicine i kontinuirano pomičemo standarde na domaćem tržištu. Zdravlje pacijenata i njihovo zadovoljstvo vlastitim osmijehom naš je glavni prioritet, istaknuo je Andrija Petar Bošnjak, dr. med. dent. spec. parodontologije, glavni medicinski direktor Adria Dental Group.

Većinski udio u Adria Dental Group drži najveći fond privatnog kapitala u Adria regiji koji je osnovao Provectus Capital Partners (PCP), investicijska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:32