'NAJLJEPŠE KUPANJE'

ALKA VUICA SE U 59. GODINI SKINULA U TOPLES, I IZGLEDA SENZACIONALNO Glazbenica je uvijek bila hrabra, možda nikad ovoliko

 
 Damjan Tadic / CROPIX

Alka Vuica je nebrojeno puta znala oduševiti i iznenaditi svoju publiku hrabrom pjesmom, ispovijesti, stavom, modnom kombinacijom, piše Slobodna Dalmacija.

Sebi nesklone nedvojbeno je i šokirala, poneke zacijelo i iritirala, ali je definitivno, kroz sva uspješna desetljeća njezinog estradnog rada, niste je mogli ne primjećivati.

Posljednjih godina ipak Alka se ponešto povukla iz najveće showbizz vreve, premda nipošto nije odustala, niti od pjesama, niti od užitka da izazove pozornost.

Ovaj put je to učinila i objavom na Instagramu, fotografijom kojoj je posvjedočila idiličan vikend koji je uključivao kupanje u bazenu i to po Alkinom mišljenju, na najbolji mogući način, u toplesu.

Fotografija je izazvala veliko oduševljenje njenih fanova, a mora se priznati da pjevačica, uz nedvojbeno uključene korekcije i ponešto filtriranja, zaista izgleda jako dobro.

Kako Alka Vuica izgleda "iz prve ruke" i uživo, Splićani će imati priliku doživjeti nadolazećeg vikenda, kad će pjevačica nastupiti na Splitskom festivalu u vrlo zanimljivom duetu, onom s Nenom Belanom.

Alka i Belan za Prokurative su, naime, pripremili pop-rock duet “Vrijeme za nas”, kojim će konkurirati za nagrade, između ostalog, i drugim zanimljivim duetima poput onog Gorana Karana i Tedija Spalata, Mije Dimšić i Marka Tolje, kao i Saše Antića i Bobe Kneževića.

S kolikim guštom Alka svaki put nastupa u Splitu svjedoči i ova njezina izjava od prije par godina: "Moja jedina mana je što nisam iz grada pod Marjanom! Zato što nisam iz Splita, zato i ne pobijedim, ali moje pjesme pobjeđuju! Izuzetno sam vezana za Splitski festival koji je iznjedrio puno mojih hitova. Svaki put volim nastupati u Splitu i uvijek kad imam osjećaj da trebam podržati festival s dobrom pjesmom, dođem i poljubim Split. Split i ja se volimo tajno!" - ustvrdila je strastveno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 20:37