ZALJUBLJENA GLUMICA

ANA GRUICA O VEZI S MARKANTNIM PSIHIJATROM 'U ovih pola godine pokazao je više vrlina nego što bi mnogi uspjeli prikupiti cijeloga života'

 INSTAGRAM

Već je neko vrijeme poznato da su glumica Ana Gruica i psihijatar Boran Uglešić u ljubavnoj vezi. O njihovoj vezi javnost je saznala nekoliko mjeseci od prekida splitske glumice s Hrvojem Šalkovićem, piše Slobodna Dalmacija.

O njihovoj romansi svjedočile su brojne objave zajedničkih fotografija i skrivenih i poluskrivenih poruka na društvenim mrežama.

Međutim, Ana je nedavno šutnju prekinula, pa je za časopis Story progovorila o svome novome odabraniku, a ponajviše se osvrnula na njegovo zanimanje.

- Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock’n’roll zvijezda. Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiranje u novinama i povećan interes za svoj privatni život, rekla je Gruica.

- Mogu samo reći da živim najljepše dane svog života zahvaljujući Boranu. U ovih pola godine našeg druženja pokazao je više vrlina nego što bi mnogi uspjeli prikupiti cijeloga života, priznala je.

Koliko god bila šutljiva kada je u pitanju njena nova veza, iz fotografija koje dijeli s pratiteljima jasno je da je glumica u zadnjih nekoliko mjeseci procvjetala, a jasno je i da uživa u zajedničkom životu s novim dečkom, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:01