JE SUIS ČARLI

BULIĆ OPJEVAO ĆORLUKU 'Dobro kaže Ćosić, to bosanska je glava, ne mogu je uništiti 2-3 šava'

 Screenshot

I dan kasnije Hrvatska je još pod dojmom prve utakmice koju je naša reprezentacija odigrala na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj. Pobjednički gol Luke Modrića slavio se do dugo u noć, a upornost Vedrana Ćorluke i danas je glavna tema svih medija, kao i društvenih mreža.

Zato mu je Luka Bulić, voditelj s Antene Zagreb, posvetio pjesmu u svom stilu, glazbeni uradak poznatiji pod nazivom bullhit. Luka je za podlogu iskoristio pjesmu Zdravka Čolića 'Ti si mi u krvi' i tako naravno pokupio brojne simpatije Ćorlukinih fanova.

Video i riječi pjesme o Ćorluki su u nastavku:

'Tosun laktom miluje, e da se barem smiluje, al ne. Ćorluka ranjen sav, a dvoboj je tek prvi, Turčin misli - e sad prestat će, iz igre odmah nestat će, al' Čarli ne posustaje jer to mu je u krvi. Koliko spriječenih dodavanja, i točnih uklizavanja, svaki pokušaj u početku smrvi. Sve od sebe dao je, još par puta pao je, mijenjali mu zavoje, a glava sva u krvi.

I ako ga odvedu, naši bolničari, odmah će se vratit, skakat, takav je naš Čarli. A dobro kaže Ćosić, to bosanska je glava, ne mogu je uništiti dva, tri bijedna šava. Mi udarce u glavu primamo sa smiješkom, krv će stati, spremni smo za okršaj sa Češkom, i onda kad misliš da zreo je za promjenu, Čarli je tu'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:17