Jedan hrvatski chef, David Skoko, šarmantni Istrijan koji je rođen u obitelji s četiri generacije ribara, stao je uz bok kulinarskim zvijezdama kao što su Gordon Ramsay i Jamie Oliver.
Ima svoju emisiju na FOX-ovu kulinarskom kanalu 24 Kitchen, a prošlog petka emitirane su prve dvije epizode emisije “David Skoko: Stari gušti, nova kužina” snimane u Bugarskoj.
Što se događalo iza kulisa nove popularne kulinarske emisije, kako se snimalo, koliko je ljudi sudjelovalo u produkciji te tko je na kraju pojeo sve specijalitete, otkrio nam je sam David Skoko, koji rado govori o angažmanu koji je, kako ističe, vrhunac njegove karijere.
- Snimali smo u Sofiji, i to 25 dana u komadu. Bio sam na setu od 9 do 23 sata svaki dan, a za to vrijeme dogodilo bi se stotine nepredviđenih situaci...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....