TRAKICA JE PREPOZNATLJIVA!

'DOZVOLITE DA VAM PREDSTAVIM MINI MODRIĆA, SLIČI LI NA MENE?' Luka se pohvalio lutkicom prema svom liku, obožavatelji: 'Je li se oni rugaju s tobom?'

 
 Instagram

Najbolji nogometaš svijeta, Luka Modrić, pohvalio se novim ‘ulovom’. Poznati svjetski proizvođač lutkica slavnih osoba Bleacher Creatures izradio je i ‘malog Luku Modrića’ i hrvatski se reprezentativac odmah pohvalio fotografijom na Instagramu.

- Dozvolite da vam predstavim Mini Modrića. Sliči li na mene - pitao je Luka pratitelje uz fotografiju na kojoj drži lutkicu.

U samo desetak sati njegova je objava skupila gotovo 700.000 lajkova i skoro 2.500 komentara. Ako izuzmemo one koji samo mole lajk svoje stranice ili neku donaciju, te one koji ostavljaju samo emotikone ili žele upoznati Modrića, obožavatelji se uglavnom slažu da je Luka ljepši.

‘Zašto su ti dali bradu Jaya Lena’, ‘Izgleda poput Filipea Luisa, samo malo deblji’, ‘Više izgleda kao Nikica Jelavić’, ‘Meni malo baca na Mandžu’, pisali su neki. No, bilo je i malo oštrijih komentara poput ‘Čak je i lutka zgodnija od tebe’ ili ‘Slab izgled, je se oni to rugaju s tobom?’

Kao što su napisali neki čitatelji, čini se da je na lutki najprepoznatljivija trakica oko glave.

Bleacher Creatures je američki proizvođač lutkica slavnih osoba iz svijeta sporta i zabave, koji ima podružnice po cijelom svijetu. Od dolaska novog vlasnika tvrke prije manje od dvije godine, počeli su proizvoditi i lutke slavnih likova iz fiktivnog svijeta, poput Marvelovih stripova, franšize 'Ratovi zvijezda' itd.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:18